Fusion Mesotherapy og Microneedling

Logo Fusion
v

Oxynergy ble etablert i 2001 av Raphasel Duerinck. Fra barndommen har han vært omringet av universet rundt hudpleieprodukter og anti-aging medisin. Hans far, Dr. Claude Chauchard var en pioner innen anti-ageing medisin og rådgiver og aksjeeier i Maria Galland, nr 1 hudpleieprodukter til det profesjonelle hudpleiemarkedet i Frankrike,Når Maria Galland ble kjøpt opp av Klosterfrau satset Dr. Claude  Chauchard på egenhånd og ble en svært anerkjent Anti-Aging doktor, spesielt blant topp nivå klientel i Asia.

Inspirert av sin far startet unge Raphael Duerinck å studere kjemi med hovedvekt på kosmetisk formulering og ingeniør prosesser I Montpellier i Frankrike hvor han senere tok sin PhD.  Han ble ansatt i forsknings og utviklingsavdelingen til Pierre Fabre Group i Los Angelses USA hvor han arbeidet med merkevarene Physicians Formula, Galenic og Rene Furterer. Etter noen års erfaring startet han opp sammen med sin far og startet et kjede franchise klinikker verden over  ( La Clinique de Paris ) . Her var han direkte involvert i anti-aging medisin og spesielt anti-aging prosesser. Men hans hjerte lå nærmere utvikling av hudpleieprodukter, og i 2001 bestemte han seg for å starte opp sin egen virksomhet basert på den kunnskap han hadde innen anti-aging konseptet- Oxynergy Paris ble etablert.

To år senere ble hans produkter produsert i stor skala og distribuert til profesjonelle hudpleiere som anti-aging doktorer, kosmetiske sykepleiere, sertifiserte hudpleiere og VIP SPAs verden over. I dag distribueres produktene i over 50 land verden over, og vi er selvsagt stolte over å bli valgt til distributører for Norge, Sverige, Danmark og Finland.

To år senere ble hans produkter produsert i stor skala og distribuert til profesjonelle hudpleiere som anti-aging doktorer, kosmetiske sykepleiere, sertifiserte hudpleiere og VIP SPAs verden over. I dag distribueres produktene i over 50 land verden over, og vi er selvsagt stolte over å bli valgt til distributører for Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Varemerket Fusion Meso ble skapt i 2007. Dette ble utviklet som et nytt konsept og rettet mot både det medisinske og kosmetiske markedet. Fusion Meso er innovativt og vokser raskt. Hvert år utvikles og lanseres nye produkter med de nyeste ingrediensene og de mest avanserte ingrediensene. i 2013 lanserte Fusion Meso sin første CE sertifiserte filler og vil utvikle denne produktlinjen videre. I 2014 ble Smart Mix lansert og sammen med Meso-T masken er dette et nytt konsept for steril behandling og pleie etter kosmetiske og medisinske behandlinger. Fusion Meso er ISO13485 sertifisert som produsent og distributør.

Hva er ideen bak hans produkter ? Når vi eldes blir mikrosirkulasjonen i huden stadig svakere. Huden mangler oksygen og energi. The cellulære aktiviteten reduseres og dermed reduseres produksjonen av kollagen, elastin og andre viktige strukturer i huden. Fusion Meso fokuserer på det enkelte menneskets ønske om å forbli unge og friske. De fleste av oss forbinder helse og ungdommelighet med frisk og sunn hud fordi huden er et speilbilde av menneskets tilstand. Fusion Meso tilpasser seg etterspørselen fra markedet med seriøsitet, respekt for pasienten, den beste kvalitet og den beste sikkerhet.  Fusion meso tilbyr nyheter og resultater innen mesoterapi med en kvalitet du kan ha tillit til.

Skjønhetsmarket er et økende marked drevet av ønsket om å forbli ung og sunn. Veldig mange mennesker oppfatter god helse og ungdommelighet med en sunn og topp utseende hud fordi huden gir ofte det føeste inntrykket av et menneske. Oxynergy ønsker å svare på markedets behov med seriøse produkter, topp kvalitet og med respekt for hvert individ og deres hudtilstander. Gjennom hvert enkelt produkt tilbys vitenskapelig hudpleie som gir resultater

FUSION MESOTERAPI  –  EN VITAMINBOMBE FOR HUDEN

fusion001-for_etterEtter 4 behandlinger med Fusion Medoterapi  –  Mesoglow og Mesoeye

MESOCOCKTAILS

Mesoglow – gir huden fukt og glød, og gjør huden sunn og frisk.

Mesolift – en blanding som tilfører huden fuktighet og har ingredienser med en god oppstrammende effekt

Mesoeye – behandling rundt øynene som reduserer linjer, strammer opp huden og som har drenerende effekt

 

MESOTERAPI OG MICRONEEDLING

Den mest effektive metoden for mesoterapi er uten tvil gjennom mikroinjeksjoner ( off label behandling ). Ved å injisere de aktive ingrediensene direkte inn i huden gir man huden en kjemisk stimulering som forbedrer den cellulære metabolismen. Effekten av dette er at huden får mer fukt, glød, reduserer linjer og rynker, og har en god oppstrammende effekt.

Ved microneedling benytter vi Fusion Mesopen. Dette er en CE sertifisert penn som ikke er produsert i Kina, og er av høyeste kvalitet. Ved å benytte løse, sterile, engangs nålehoder med magnet følger nålen bevegelsen til motoren hele tiden og sørger for et forutsigbart og jevnt resultat.  Mesopen har 9 nåler som justeres i lengde fra 0 til 2 mm. Lengden på nålene justeres til å passe din hud, hvor behandlingen skal foretas på kroppen og hudproblemene  I løpet av en behandling blir det utført tilsammen ca 500 000 nålestikk i huden. Dermis tror at huden har fått en skade og setter i en prosess for å reparere denne skaden. Dette kalles for kollagen induksjonsterapi.  Huden stimuleres til øke produksjonen av kollagen som er noe man mister med alderen, mange alleree fra 30 års alderen.

Ved påføring av forskjellige aktive mesoterapi ingredienser trekker disse inn i duen gjennom de hull som er laget med nålene, og kommer inn til den delen av huden hvor effekten er størst.

En Fusion mesoterapibehandling kan bestå av kun mesoterapi ( mikroinjeksjoner ) , mocroneedling, eller en kombinasjon av begge behandlingene. Det er selvsagt sistnevnte som gir best effekt.

 

BEHANDLING

Før behandlingen foretar en lege eller kosmetisk sykepleier en konsultasjon.  Pasienten fyller ut et samtykkeskjema med opplysninger om helsetilstanden.

Behandleren gir pasienten råd om hva slags mesococktail som anbefales. Som regel kreves det 4-6 behandlinger for å oppnå et optimalt resultat. Etter dette bør man følge opp med en vedlikeholdsbehandling hver 3. måned.

Vi anbefaler at det påføres en bedøvelseskrem på huden ca 40 minutter før behandlingen finner sted,

Etter en mesoterapibehandling kan man oppleve noen små blåmerker. Etter en microneedlingbehandling vil man føle en følelse av solbrenthet.  Noen kan oppleve tørrhet, flassing og hevelse i etterkant av behandlingen, de de fleste symptomene er helt borte i løpet av 48 timer.

Unngå bruken av sminke i 24 timer etter behandlingen