Endymed

Hjemmesidebilde

 

 

 

 

 

 

 

 

EndyMed er en Israelsk produsent av medisinsk baserte estetiske behandlingsmaskiner. Selskapet ble etablert i 2007 og er i dag representert i de fleste land verden over. I Norge Sverige og Danmark er det vi som er importør og distributør.  EndyMed egenutviklede 3DEEP radiofrekvente teknologi er FDA godkjent i tillegg til CE godkjenningen og bekrefter produktets kvalitet og egenskaper. EndyMed leverer utstyr basert på avansert radiofrekvent teknologi som en høyeffektiv løsning for ikke-ablativ og fraksjonert behandling av rynker, hudoppstramming for både ansikt og kropp, figurforming of behandling av akne arr.

Med 6 radiofrekvente generatorer tilbyr Endymed 3DEEP den nyeste og mest innovative hudteknologi tilgjengelig i dag. 3Deep leverer fokusert energi inn i dybden i dermis med minimal epidermal varme eller smerte. 3DEEP leverer penetrasjon i dypet av dermis uavhengig av hudfarge.

 

ENDYMED PRO

Endymed Pro med 3DEEP teknologi tilbyr den mest effektive og fokuserte radiofrekvente behandling for ikke-kirurgisk hudoppstramming og figurforming for ansikt, hals og kropp. Med EndyMed Pro med 3Deep teknologi kan du utføre fraksjonert hudfornyelse, hudoppstramming, rynkereduksjoner, figurforming, forbedringer i hudens tekstur, cellulittreduksjon, reduksjon av ommkrets, reduksjon i akne og akne arr og en reduksjon av synlighet av arr etter større operasjoner.

Ved hjelp av sine 6 RF generatorer behandles større og dypere områder i huden mer effektivt og behovet for kjøling elimineres. Dette er en stor fordel for både pasient og behandler.

Akne arr og andre traumatiske arr behandles effektiv med Intensif håndstykke. I tillegg behandler Intensic dype rynker , strekkmerker og andre hudtilstander som krever dypere fraksjonerte behandlingsmetoder.

Den nyeste versjon av ENDYMED PRO 3DEEP har fått øket sinn effekt fra 65Watt til 85 Watt for enda bedre effekt.

 

ENDYMED PURE +

Oppdag en ny verden av fleksibilitet og bruk med EndyMed Pure+.  Til tross for lille utseende er det en «stor og kraftig» behandlingsmaskin.  Den siste versjonen leveres med 65 Watt intensiv 3DEEP RF energi for ansikt, hals, decollette og kropps oppstrammende behandlinger. Behandlingene styres ved den brukervennlig touch skjermen som også viser eksakt hvor mye energi som er gitt. Fordelene med EndyMed Pure+ er mange:

Effektiv og profesjonell fraksjonert hudfornyelse for ansikt, hals og kropp med oppstramming av huden og figurforming.

De forskjellige håndstykkene som kan benyttes til EndyMed Pure+ gi muligheten for et bredt utvalg av behandlinger som behandling av slapp og hengende hud, ake arr, rynkereduksjoner, reduksjon av strekkmerker, forbedring av cellulitter, og figurforming og oppstramming.

Raske behandlingsprotokoller som passer for alle hudtyper og hudfarger.

Langvarige resultater

Basert på 3DEEP teknologi som kan vise til resultater gjennom en rekke vitenskapelig artikler i vitenskapelig publikasjoner.