FormatK


formatk-logo

magma-_clear-back-copy

FormaTK er en israelsk utvikler og produsent av lasere og IPL. Foruten egen produksjon har selskapet deltatt aktivt innen utviklingen og produksjonen av andre ledende merkenavn fra Israel. FormaTK benytter kun de beste komponenter i sin produksjon. Blant annet kommer viktige komponenter fra USA og Tyskland. Maskinene er FDA og CE Medical godkjente.

MAGMA

FormatK har utviklet og produsert Magna, en høy kvalitets komplett laser og Ipl bestående av Nd:YAG laser, Diode laser og IPL i en og samme maskin for prisen av en Diode laser. Du kan utføre en rekke vellykkede behandlinger som vaskulære lesjoner, hårfjerning, pigmenterte lesjoner, akne og hudforyngelse.  De mest populære behandlingene kan utføres og inntjening er selvsagt større enn hos mange andre på grunn av en lave prisen på utstyret.

Diode laseren i Magna er på hele 1250 watt og gir en sikker og effektiv behandling av alle hudtyper, inkludert mørk hud. Kan leveres med to forskjellige håndstykker for hårfjerning, liten som dekker 10x12mm eller stor som dekker 15x30mm og som kan fjerne hår på 18cm2 i sekundet og er dermed blant de raskeste hårfjerningssytemer i markedet. Integrert kjøling gjør behandlingene komfortable både for pasientene og for behandleren som slipper å ha ekstern kjøling.

ND:Yag laseren 1064nm er utviklet med den nyeste teknologi innen fjerning av vaskulære lesjoner og hår. Utbyttbare behandlingstupper gir 3, 5 eller 8 mm behandingsområde. Diodepeker som gir optimal nøyaktighet og sikkerhet. Integrert kjøling som gjør behandlingene komfortable både for pasientene og for behandleren som slipper å ha ekstern kjøling. Opp til 220 J/cm2.

IPL delen har 10 forskjellige applikatorer man kan velge mellom som alle leverer de beste resultat, raskere og på tvers av et stort antall forskjellige behandlinger. Den høyeste puls tettheten i verden ( 22J/cm2 i 5ms ) gir mer effektive resultater med færre behandlinger. Inkluderer 430/530/590/650 nm bølgelengder. Rask og smertefri instilling helt opp til 3Hz. Håndstykker tilpasset ansikt, kropp og ekstra stort for raskeste behandling.

Elektronisk melanin måler tillater en rask og presis måling av melaninkonsentrasjonen i huden og hjelper til å finne det beste behandlingsprogrammet for akkurat denne pasienten samtidig som risikoen for skader blir minimal.

Magnas avanserte kjølesystem er en drastisk forbedring sammenlignet med eldre luftbaserte kjølesystemer.  Systemet eliminerer mulige skader fra substanser som ofte finnes i klinikken. Systemet gir en Sapphire og ramme kjøling til 4grader Celsius og reduserer eventuelt ubehag under behandlingen. Kjølingen er klar med en gang og virker i romtemperaturer helt opp til 27,5 grader.

Alt styres via systems innebygde 10,4 tommers touch skjerm med svært brukervennlig bruker grensesnitt. All kommandoene kommer på denne skjermen som kan sperres med koder og hvor melanin målingen er integrert.

forma_tk_ltrapilatorsds_right

FORMA

Forma er en komplett behandlingsmaskin som består av IPL, Ultra-sonic. RF, Smart ST teknologi og Diamant peeling i en og samme maskin. Med Forma kan klinikken utføre en rekke behandlinger etterspurt av kundene på en sikker og effektiv måte.

Vår konkurransedyktig ved å utvide dine behandlingstilbud og tilby de siste og beste prosedyrer og mange avanserte behandlingsprotokoller.

IPL delen har 10 forskjellige applikatorer man kan velge mellom som alle leverer de beste resultat, raskere og på tvers av et stort antall forskjellige behandlinger. Den høyeste puls tettheten i verden ( 22J/cm2 i 5ms ) gir mer effektive resultater med færre behandlinger. Inkluderer 430/530/590/650 nm bølgelengder. Rask og smertefri instilling helt opp til 3Hz. Håndstykker tilpasset ansikt, kropp og ekstra stort for raskeste behandling.

Ultra-sonic i kombinasjon med multifrekvens RF gir muligheten for å tilbud flere etterspurte behandlinger. Hudoppstrammen, hudforyngelse, aknearr og mesoterapi er noen vi kan nevne. 3 forskjellige behandlingsinnstillinger gjør det mulig å velge mellom dyp og overfladiske behandlinger.

Ergonomisk og lettvekt håndstykke gir bedre sikkerhet og er enklere i bruk.

FormaTK SMART ST teknologi med multi-mikro pulser gir behandleren den ultimate løsning for hudstrammende behandlinger.  Kombineres dette med maskinens multi-frekvens RF vil behandleren få mulighet til å tilby langt bedre resultater med merkbar reduksjon av ubehag under behandlingen.

Protokoller for dype rynker, slapp hud og strekkmerker.

Diamant peeling er en integrert del i behandlingstilbudene for en avansert klinikk. Denne behandlingen blir ofte tilbudt som en frittstående behandling eller som en del av en avansert behandlingsprotokoll.  For en liten investering kan man forbedre og øke behandlingstilbudet og tilføre verdier ved å kunne tilby mer avanserte behandlinger.

6 forskjellige behandlingstupper.

Forma tilbyr en rekke behandlinger du tradisjonelt med 2-3 maskiner for å kunne utføre. Prisnivået gjør din investering i denne maskinen mer attraktiv ved at du får en langt raskere inntjening for investeringen din.

forma-light-clear-back

FORMA LIGHT

Forma Light er en IPL maskin beregnet på hårfjerning, hudforyngelse, fjerning eller reduksjon av pigmenterte lesjoner, forandring av hudens tekstur og behandling av aktiv akne for å nevne noen behandlingsområder.

Denne kompakte og solide maskinen er utviklet og produsert for kontinuerlig bruk dagen lang i en travel klinikk. Forma Light kan utføre alle de IPL vanlige behandlinger , behandlinger som styres gjennom den brukervennlige touch skjermen. Pålitelig og repeterbare resultater oppnås med praktisk talt smertefrie behandlinger og den enkle bruken av maskinen gjør bruken av denne maskinen optimal for både pasient og behandler.

Forma Light kan benyttes til reduksjon av hår på ansikt og på kroppen, behandling av akne, hudforyngelse og hudfornyelse generelt, behandling av pigmenteringer og generell bedring av hudtonen.

10 forskjellige behandlingshåndstykker er tilgjengelig.

magma-star-maskin-uten-tralle

MAGMA Star 808nm Diodelaser, det perfekte valg for en rask, sikker og komfortable permanent hårreduksjonslaser.

MAGMA Spark 808nm Diodelaser yta permanent hårreduksjon til et nytt nivå. Med en enestående hastighet, skreddersydde behandlingsopplegg, kontaktkjøling som gjør behandlingene sikrere og mer behagelig for pasientene blir MAGMA Spark 808nm DIodelaser det perfekte valget for en moderne behandlingsklinikk.

Maskinen har innebygget kjøling som gjør at den kan benyttes uavbrutt time etter time uten nedetid.

Premium muligheter er nå blitt standard. 5 behandlingsmodus:

  1. Sakte – opp til 40J/cm2
  2. Medium – Akkumulerende energi
  3. Rask og «smertefri» – Opp til 10J/cm2 opp til 10Hz
  4. 100ms – Perfekt for hudtype V
  5. 400ms – Perfekt for hudtype VI

melanin-meter

Melanin måler

Melanin måler er et lite diagnostisk utstyr som genererer individuelle behandlingsprogram basert på målinger foretatt direkte på pasientens hus. Utstyret hjelper til med å redusere risikoen for brannskader fra behandlingen og er et verktøy for å «skreddersy» det optimale permanente hårreduksjonsprogrammet.

lld

LLD-Large Laser Diode

Energi opp til 135J

Hastighet 1-3 Hz

Kan behandle 13,5 cm2/sekundet.

Ramme og Sapphire kjøling

ald

ALD – Advanced Laser Diode

Energi opp til 120J

Hastighet 1-10Hz

Kan behandle 12cm2(sekunder

Ramme og Sapphire kjøling

magma-star-med-tralle2

MAGMA Star kan leveres som bordmodell eller med tilhørende tralle mot et lite tillegg.