Footlogix

EN KOMPLETT SERIE MED PROFESJONELLE FOTBEHANDLINGS LØSNINGER SOM VIL VÆRE MED PÅ Å FORBEDRE DINE BEHANDLINGSRESULTATER

happy-feet

FORDELENE MED FOOTLOGIX

Hvorfor skal du bruke Footlogix ?

Footlogix Pediceuticals® er en revolusjonerende og innovativ fotterapilinje utviklet for å gi en effektiv og transformerende behandling av forskjellig hudtilstander som påvirker føttene – fra enkel tørrhet til mer alvorlige tilstander, ofte et resultat fra diabetes. Dagens kunnskapsrike fotterapeuter forlanger produkter som er enkle å bruke, som er kosteffektive, som holder hva de lover, og svært viktig, at de virker. Footlogix Pediceuticals® tilfredstiller alle disse krav og mye mer !

Dagens kunnskapsrike fotterapeuter ønsker resultatorienterte produkter. Footlogix gir enestående utmerkede resultater – ofte innen kun 24 timer.

Innhold og fordeler
Footlogix Pediceuticals med Dermal Infusion Technology® (DIT) er en mousse basert produktlinje med Europeiske røtter, og som kombineres med Nord-Amerikanske innovasjoner. Denne teknikken gjør det mulig for de aktive ingrediensene å trenge inn i de forskjellige lag i epidermis der hvor de gjør best nytte for seg. Samtidig er de formulert og utviklet slik at de ikke går videre inn i kroppen, men stopper i epidermis. Det er derfor en sikker teknologi.

FootLogix Pediceuticals er uten syntetiske oljer og formulert for å penetrere inn i huden umiddelbart, uten å etterlate seg en fet eller oljete hudoverflate.

Footlogix Pediceuticals:
Tilstopper ikke porer eller svettekanaler. Hindrer dermed ikke hudens naturlig funksjoner som det å svette normalt

Etterlater ingen fete partier. Sokker og sko kan brukes umiddelbart etter påføringen og ødelegger ikke kompresjonsstrømper. Bare påfør produktene og la pasienten gå.

 

Produktene kommer i hygieniske «airless» flasker som hindrer luft i å komme inne i produktet og gir dermed bakteriefrie produkter. Beskytter effektivt ødelagt hud mot infeksjoner og er utrolig effektiv mot tørre føtter i forbindelse med Diabetes.

Produktene er lett å påføre, absorberes raskt og gir en komfortabel behandling både for terapeuten og pasienten. Disse meget effektive produktene gir fabelaktige resultater umiddelbart og forandringer i løpet av svært kort tid.

Produktene er anerkjente og anbefales av ledende leger og fotterapeuter verden over. Footlogix vil heve resultatene du oppnår ved fotterapi i din klinikk.

 

Forskjellige starterkit gjør det enkelt å starte opp med fotterapi med disse produktene. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon

 

Produkter for bruk av fotterapeut til behandlinger:

Footlogix Callus Softener Formula

Footlogix Cracked Heel Formula

Footlogix Rough Skin Formula

Footlogix Peeling Skin Formula

Footlogix Nail Tincture Spray

Salgs og behandlingsprodukter:

Footlogix DD Cream Mousse » Double Defense

Footlogix Very Dry Skin Formula

Footlogix Soak Concentrate

Footlogix Exfoliating Seaweed Scrub

Footlogix Callus Softener

Footlogix Massage Formula

Footlogix Professional Stainless Steel File

 

ETABLERINGEN AV FOOTLOGIX OG UTVIKLINGEN AV FOOTLOGIX PEDICEUTICALS

Katharin von Gavel har arbeidet med fotterapi i flere 10 år. Hun arbeidet med flere ledende merkenavn og noterte seg at føttenes tilstand utviklet seg etter hvert som vi mennesker forandret levesett til en mer behagelig og rolig hverdag. Som hun sier: Før måtte man i hvert fall gå ut av bilen for å handle Fast Food, nå kan du sitte i bilen uten å måtte bruke føttene. Dette er bar eet eksempel på forandringer som har funnet sted. Hun etterlyste forandringer innen fotterapi produktene, men mener at det var markedsføring av disse som endret seg og ikke i samme grad formuleringen av produktene.

Hun måtte bestemme seg raskt for hva hun ville gjøre, og startet utviklingen av sin egen serie med fotterapi produkter, Footlogix Pediceuticals. Hun satt de strengeste krav til resultater, at de skulle være enkle i bruk, kosteffektive, sikre i bruk både for behandler og pasient og at de ikke skulle etterlate seg fete hinner som må tørkes av eller vaskes av. Strømper og sko kan tas på umiddelbart etter behandlingene.

I dag er Katharin von Gavel en svært anerkjent og foredragsholder og opplæringsressurs verden over, og leger og fotterapister verden over anerkjenner hennes produkter og teknikker.  Footlogix Pediceuticals utvikles av farmasøytiske ingredienser og flere av produktene har DIT teknikk – Dermal Infusion Technology for den riktige penetrering til de områder de virker best.