Om oss

KJØPSBETINGELSER FOR KLINIKKER

Skinpartner AS er et distribusjonsselskap som selger hudpleieprodukter og maskiner til klinikker. I vår internett butikk www.skinshop.no kan privatpersoner bestille og kjøpe alle de salgsvarer vi fører. Klinikkene får fortjeneste av dette salget.

Skinpartner AS er et firma som importerer og distribuerer medisinske og kosmetiske hudpleieprodukter, maskiner og utstyr fra ledende produsenter som kan dokumentere ønskede resultater. Vi er opptatt av opplæring og kunnskapsoverførsel som vi mener er et av de viktigste grunnlag for å bli og være en ledende hudpleier som kundene har tillit til , og som gjør at kundene kommer tilbake til klinikken.

Vår mål er ikke å presse være kunder til å kjøpe store mengder varer, men å ha de riktige varene til riktig tid. Sammen med våre samarbeidende kunder ønsker vi å finne aktiviteter sammen som vil skape større forståelse og kunnskap om våre felles produkter og behandlinger, delta med work shops og opplæring for de ansatte og gjerne for klinikkens kunder, og være en støttespiller i hvordan man få solgt flere behandlinger og mer produkter.

Forandring i et marked i endring

Markedet for hudpleieklinikker er inne i en periode med store endringer.  Vi snakker om teknologiske endringer i form av internett, sosiale media og systemer for oppfølging av kunder og eller kassefunksjoner. De konkurransemessige forandringene er det faktum at flere hudpleiemerker begynner å distribuere sine produkter gjennom andre kanaler som apotek og ikke minst internett, og internett sider som Skincity viser klart at de forventer stort salg og tilbyr support fra autoriserte hudpleiere. Men også tilbudet fra utenlandske internett butikker øker. Sammen med hudklinikkene er vi klare for å kjempe for at hudpleieklikkene ikke skal bli taperne i denne sammenheng, men det krever selvsagt også handling fra klinikkene selv. Det er mange som må forandre seg og vi tror klinikkene vil være tjent med å tilby mer salgsprodukter til sine klienter/kunder.

Skinpartner AS kommer også til å lansere sin egen internettbutikk på nyåret. Det vi si, din internett butikk.  Vi tilbyr våre varer til anbefalte utsalgspriser og vi sender ut varene fra vårt lager. I internettbutikken kan kundene velge hvilke klinikk de vanligvis bruker og som vil får sin fortjeneste godskrevet, eller dersom de ikke foretar noe valg vil den nærmeste klinikk får godskrevet fortjenesten. Det forutsetter at klinikken er en aktiv kunde/partner av Skinpartner AS.  Normal klinikkfortjeneste blir fratrukket en liten kostnad for plukking, pakking og forsendelse, men du vil bli godskrevet mesteparten av klinikkfortjenesten. Denne kan du benytte ved å trekke dene ifra på kommende bestillinger fra oss.

I tillegg til en normal god fortjeneste på våre varer vil du få 6+1. Kjøper du 6 varer av samme varenummer for du det 7.produktet av det samme varenummeret.

Du får en bonus på 10 % av fakturasum ekskl.mva. Denne bonus får du i form av varer fra vår merchandizing katalog. Her finner du forbruksvarer, reklamevarer og andre varer du kan ha stor glede og hjelp fra.

Til sammen kan du dermed oppnå en fortjeneste som er blant bransjens beste.

Og vi er alltid positive til å lage kampanjer og markedsføringstiltak sammen med deg.

Våre betalingsbetingelser for klinikker.

Varekjøp over kr 3000,.- ekskl.mva leveres fraktfritt i Norge med Postnord eller Posten/Bring. Ønskes andre fraktordninger kan dette ordnes av kunden selv eller av oss mot at kunden selv betaler fraktkostnadene.

Våre standard betalingsbetingelser er netto per 14 dager når ikke annet er avtalt på forhånd. Dersom tidligere forfalte fakturaer ikke er betalt forbeholde vi oss retten til å kontakte kunden og be om forskuddsbetaling eller sende varene i oppkrav hvor kunden må betale oppkravsgebyret.

Ved kjøp av maskiner eller utstyr vil vi normalt kreve inntil 60 % som forskuddbetaling ved inngåelse av avtale. Eventuell leasing kan formidles av oss, men etter at kontakten er formidler ønsker vi at kunde og leasingselskap har kontakt seg i mellom. Vi tar ikke i mot provisjoner for å formidle denne kontakten,

Eventuelle restordre sendes fraktfritt uansett størrelse på ordren.

Reklamasjoner

Reklamasjoner må skje umiddelbart etter mottok og meldes skriftlig til oss, gjerne med bilder av eventuelle skader.

Rabatter

Ved kjøp av 6 like hudpleieprodukter ( samme varenummer ) får man en stykk av samme vare som bonus. Denne kan med fordel benyttes som tester, vareprøve til de ansatte eller som en ekstra fortjeneste. Denne bonus fremkommer på fakturaen med pris, men med 100% rabatt.