Image Skincare

Image Skincare hevder å være det mest innovative hudpleiemerket i verden. Dette fordi bruker den høyeste prosentsats med aktive ingredienser som tillates og fordi de hele tiden søker og tar i bruk den siste utviklet teknologi i markedet. De leverer revolusjonerende produkter fir enhver hudtype og for alle hudtilstander.

Med noen års mellomrom kommer det nye teknologier som revolusjonerer hudpleieindustrien. I 2014 var det Image Skincare som lanserte Vectorize Technology™ . Denne teknoligen, som kan benyttes av Image Skincare, tar i bruk opp til 100 lag med aktive ingredienser som stemceller og peptider inn runde molekyle strukturer.  Når produkter blir påført huden vil de innkapslede ingrediensene trekke inn i huden lag etter lag og oppnå dypere penetrering i huden over en lengere periode og leverer resultater innen andre kan vise til.

 

Vectorize Technology™ endrer spillereglene . Det vil revolusjonere hva verden tenker om hudpleie sier Marc Ronert, M.D., Director of Image Skincare and European Board Certified Plastic Surgeon. Image Skincare er stolte over p være det eneste hudpleiemerket i Verden som har tatt i bruk denne technologien.

Vectotize Technology™ er tilgjengelig i mange av Image Skincare forbedrede formuleringer so vel som i nylanserte produkter for Anti-Ageing og korreksjon av pigmenteringer i produktlinjen Iluma.

Image Skincare har et godt utvalg produktlinjer som du kan lese mer om her.