Casmara – hudpleie uten begrensninger

Casmara har siden 1974 vært en ledende global leverandør av hudpleieprodukter. Selskapet ble etablert i Spania og har fra første stund satset på å kunne levere den dermatologiske hudpleie din hud trenger med innovative og effektive kostetiske produkter med avant-garde aktive ingredienser med den mest avansert teknologi. Casmara utvikler sine egne formuleringer i sitt laboratorium. Et laboratorium som konstant arbeider med å finne nye formuleringer, ny teknologi og de mest attraktive aktive ingredienser som benyttes i nye produkter, lansert hvert pr. Casmara benytter aktive ingredienser som er ECOCERT sertifiserte.

I dag er Casmara representert i over 70 land , og nye land kommer til hvert år.

Casmara tilbyr behandlinger med personaliserte protokoller for en unik behandling for alle hudtilstander. Hudforyngelse, glød, oppstramming og anti-age behandlinger. Unike formuleringer med ekstremt effektive ingredienser for den mest krevende hud.

Casmara har lansert en Beauty Plan for alle hudtyper :

Renseprodukter

Beauty Plan kolleksjonen:

En Oxygenating Beauty plan for å tilføre huden energi, glød, vitalitet , for en frisk og ungdommelig hud.

En Balancing Beauty plan med naturlige ingredienser med ECOCERT sertifisering for å forhindre aldringstegn

En Revitalizing Beauty plan full av vitaminer og mineraler for gjenopprette hudens balanse

Beauty Plan Premium kolleksjon:

En Regenerating Beauty Plan Premium Anti-aging behandling for å gjøre rynkene mindre synlige

Longvity Beauty Plan Premium hudforyngende behandling for å stimulere hudens stamceller, beskytte om dagen og tilføre næring til cellene om natten.

VItalizing Beauty Plan Premium tilfører hudcellene mer energi og virker hudforyngende og passer også utmerket for meget tørr hud.

Age Defense Beauty Plan Premiun 360 graders Anti-age behandling som styrker hudens barrieresystem. Minsker synligheten av rynker både med tanke på antallet rynker og dybden på rynkene. Passer alle hudtyper. ECOCERT sertifisert.

Hydra Lifting Beauty Plan Premium en oppstrammende anti-age behandling som består av kosmetiske ingredienser blandet med egenskaper fra havet.

Shine Stop Beauty Plan Premium som gir en mattende effekt for fet hud og hjelper hud med uønskede urenheter.

Lightening Beauty Plan Premium jevner ut og reduserer synligheten av hyperpigmenteringer og brune flekker i huden.

Casmara eksklusive produkter:

Sebocontrol – et produkt for påføring direkte på mørke hudflekker for å lysne disse og forhindre dannelsen av nye.

Natural Peeling – en synergi av tre virker på tre forskjellige nivå i huden. Renser huden i dypet.

Oxymask – den siste trenden innen hudpleie, aktiv oksygenmaske. Rensende, dyprengjørende, tilfører huden oksygen og tilfører huden energi. Gir en svært ren hud med tilførsel av oksygen som er en viktig ingrediens for cellefornyelsen.

Perfect Tattoo 7 i 1 – Passer utmerket for hud som har tatooeringer. Tilfører huden næring , tilfører huden fuktighet og beskytter huden. Forbedrer og bevarer de fine fargene fra tatooeringer. Roer ned irritert hud og forbedrer hudtilstandene etter tatooeringer.

Eye contour Anti-Wrinkle –  Har en Botoxlignende effekt rundt øynene og reduserer synligheten av rynker og andre aldringstegn.

Eye contour Anti-Puffiness & Dark Circles – reduserer fargepigmentene rundt øynene som forårsaker mørke partier. Tilfører fuktighet til dette hudområdet og gir en hud med et yngre utseende.

Nature Ampoules Equilibrium – en pakke med fuktighetstilførende og balanserende ampuller for effektiv tilførsel av fuktighet til fet hud. Aminosyrer balanserer hudens naturlige balanse.

Nature Ampoules Stabilizer – en pakke med ampuller som beroliger irritert og tørr hud. En kilde for vitaminer med forfriskende og beroligende effekt.

Nature Ampoules Energetic – en pakke med ampuller som aktiviserer cellemetabolismen. Regnererer huden og øker cellefornyelsen på epidermalt nivå.

Nature Ampoules Hidrix – en pakke med ampuller med mineraler og essensielle aminosyrer som vedlikeholder og balanserer huden fuktighetsnivå og forhindrer dehydrering av huden.

Nature Ampoules Repair – en pakke med ampuller som stimulerer regenereringen av huden og forsinker hudens aldringsprosess. Opprettholder hudcellenes vitalitet og energi. Reparerende for huden.

Nature Ampoules Elastin – en pakke med ampuller som motvirker dannelsen av rynker, og som er viktig for at hudfibrene skal kunne oppretthold og gjenopprette sin elastisitet og konsistens. Gir huden vitaminer for en oppstrammende, tilhelende og antioksyderende effekt.

Nature ampoules Hyal – en pakke med ampuller som er en fuktighetstilførende rynkefyller. Inneholder Hyaluronsyre med lav molekylvekt.

Massage Cream Absolute Essential 1 – en krem som benyttes til behandling i klinikker. Inneholder Hyaluronsyre som gjenoppretter tapt volum i huden og tilfører fuktighet til huden.

Massage Cream Absolute Essential 2 – en krem som benyttes til behandlinger i klinikker. Inneholder aminosyrer og vitaminer som beskytter og balanserer huden. Gir en hud med riktig fuktighet og som er tilført næring og som er glatt og regenerert.

Massage Cream Absolute Essential 3 – en krem som benyttes til behandlinger i klinikker. Promoterer dannelsen av kollagen på grunn av tilførsel av vitaminer og mineraler. Gir en forynget hud.

Massage Cream Oxygenated – en krem som benyttes til behandlinger i klinikker som stimulerer hudens respirasjon. Inneholder mikro innkapslet oksygen som trenger inn til cellene. Gir en fuktighetstilført hud som er reaktivert.

Gel Meso Treatment Conducting moisturizing Gel – øker gjennomtreningsevnen for en diverse behandlinger ned apparater. Gir en fuktighetstilførende effekt.